Kunstige trær

  • Vi lager ditt kunstige tre etter dine ønsker og målsetting.
  • Våre trær er så naturtro at man ikke kan skille fra ekte trær.
  • Trærene er håndlaget og er av beste kvalitet.
  • Tåler frost, regn, vind og er UV bestandig.
  • Våre kunstige trær vil virkelig utgjøre en forskjell i ditt utemiljø.

Design din egen
hage

Ifølge eksperter på interiørdesign er Oliventrær blitt et uunnværlig dekorasjonselement i flotte hjem rundt om i verden.

Våre kunstige trær er håndlaget med utrolige detaljer som gjør dem umulig å skille fra den ekte varen, og vil skape et stemningsfullt og minneverdig rom som vil imponere.

Våre kunstige trær kan skryte av en robust naturtro stamme som er laget av glassfiber og vakre sølvfargede oliventreblader i silke. Våre trær kan varierer og bestilles i alle størrelser opptil 7 meter høyt, og passer til ethvert miljø du ønsker.

Vår unike produksjonsprosess skaper holdbare, eviggrønne kunstige utendørstrær som er vær- og brannbestandige, og gir deg et langvarig og holdbart naturlig element for å fremheve plassen din. Ved å kombinere UV-blokkering med sterke fargefaste pigmenter, er våre kunstige trær motstandsdyktige mot falming og perfekt egnet for ethvert uterom under de tøffeste forholdene forårsaket av vind, vann, snø og sol.

Så om du ønsker å forbedre uteområdet ditt med den naturlige tiltrekningen av falske trær, sammen med fordelen av vedlikeholdsfri pleie, har vi et vakkert utvalg av naturtro kunstige trær som vil gi fremtredende utendørslandskap.

VK Living vil samarbeide med deg for å sikre at du får det ideelle kunstige treet for ditt ute eller inne område.

Om du skulle ønske deg ett kunstig tre, men ikke er sikker på hvilke trær som passer for deg, så ta gjerne kontakt for en prat.
Vi diskuterer gjerne prosjektet ditt og finner de beste måtene å hjelpe deg med å skape din visjon.
I nært samarbeid med våre kunder er våre produkter konstruert etter våre kunders eksakte spesifikasjoner og ønsker.

På den måten kan vi hjelpe deg med valgene dine fra start, og gi deg et mye mer nøyaktig tilbud for å hjelpe deg med planlegging og budsjett.
Hvert tre blir deretter laget for å bestille i henhold til dine nøyaktige krav og ønsker, og til høyest mulige standard.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter